Замовлення товару
Замовити
Перейти до кошику
ОПТ.Канцелярія Товари оптом по всій Україні
Безкоштовна доставка по Чернігову
Прийом замовлень
пн-пт: 8:30 - 17:30
(067) 469-32-06
(050) 464-58-92
(073) 410-83-01

Відгуки та пропозиції

Додати відгук
Наталия
Заказывала канцтовары для деток в садик, все очень понравилось,Отдельное спасибо менеджеру Оксане, которая подсказала,подобрала и каждый раз звонила для уточнения и разъяснения ситуации. Получила даже скидку по купону, мелочь,а приятно!

20.09.2017
Людмила Миколаївна Вдовиченко
Добрий день. Дякую вашій фірмі і особисто консультанту Лілі за плідну багаторічну співпрацю. Багатьох знайомих психологів, вчителів та менеджерів я направила б до неї, щоб повчитися ввічливості, професіоналізму та життєвій енергіі. А коли почула рекламний вірш у її виконанні, та дізналася, що вона його автор, то подумала, що роботодавцю дуже пощастило з таким прекрасним робітником. Дякую керівникові вашої торгівельної фірми і всім її співробітникам і бажаю здоров"я та динамічного розвитку.
13.09.2017
Леся Глушко
Доброго вечора! Вперше замовляла в цьому інтернет-магазині,швидко прийняли замовлення, зв`язалися зі мною з метою уточнення товару, швидко відправили.Посилочку отримала,товар відповідає ціні та якості,все без браку та пошкоджень. Рекомендую іншим!
03.09.2017
Светлана
Не первый раз пользуемся услугами этого сайта.Очень довольны,всегда уважительное отношение и быстрое обслуживание.Спасибо Вам!
31.08.2017
Олена Бортник
Посылочку получила, всем довольны все соответствует и по цене и по качеству. Единственное сказали что все есть - оплатила, а когда получила и в накладной и в посылке не оказалось зажигалок -пьеза в количестве 5 шт. (а за них тоже оплачено). Прошу Вас уточняйте наличие товара, вы же для того и перезваниваете, вы же не будете пересылать мне назад на карточку сумму лишнюю. Или сумма остается на следующий заказ? А вообще все перекрывает отзывчивость менеджеров и быстрая доставка, девочки БОЛЬШОЕ СПАСИБО!!!))

Ольга, добрый день. Менеджера, оформляя заказ не могут ручаться за наличие товара. Да, он должен быть, по базе числиться. Но по факту его не оказалось. Такое бывает, извините за доставленные неудобства. С деньгами решается просто: или остаётся переплата или деньги возвращаются на карту. Вообще нет никаких проблем с этим.
26.08.2017
Салюк Леся
Добрый вечер.Спасибо большое за доставку.Все хорошо ,оплата больше чем сказали менеджеры,но это мелочи, товар весь нормальный, кроме одного набора на 6 ручек -одной ручки нет, а другая без колпачка,а так все хорошо.
23.08.2017
Наталия Величко
 
Дочка устроила обзор ваших товаров)

Наталья, спасибо) Похвала и довольный вид ребёнка - это самое дорогое и приятное, что может быть для оценки уровня работы компании!

23.08.2017
Наталья
Товаром довольная,но упаковка желает только лучшего- запечатано плохо(по пути высыпались ластики и чинки )тетради  телепались по всему коробку -в итоге дневник сильно помят ,краски акварель лопнула крышка-  в итоге две вещи испорчены. Заказ обработали и отправили быстро.
22.08.2017
Олена Волошина
Всем доброго дня. Получила посылку на пункт Новой почты. Адрес доставки г. Киев, фактический вес по накладной НП 9 кг. За доставку заплатила 82 грн. Многовато, да ладно. Заказывала картон цветной односторонний Зибнев 9 листов (сейчас на сайте его нет в продаже) или брак или отвратительное качество листы разного размера ни один не формат А4, как должно быть. Верхний лист желтого цвета с какими-то пятнами. Эта информация для покупателей, вопросов к фирме продавцу, относительно качества продукции, нет никаких, операторы молодцы спасибо. Прошу созвонится со мной, тк в посылку положили больше зеленых ручек чем заказывала и оплатила (накладная ППР00021110 от 16.08.2017г)
19.08.2017
Вікторія Піргач
Спасибочки огромное за работу!!!! Все очень понравилось!!! Отдельное спасибо ТАНЮШЕ!!!!! :):):)
17.08.2017
Ніна Вітюк
Понравилося но невсе при дзвінкі оператора говорили що все є чого небуло тозамінювали, а коли прийшла посилка то було невсе і ціни з порівнявши з накладною були різні, в інтернет магазіні дешевше, а прийшло дорожче .Приблизно вам наведу приклад пенал 13.5*19.5 см, 1 віділення,1 вкладка, мультяшки (Dogs(7114)) в інтернет магазині 67.48, а в накладній 70.85 різниця 3.37.

Нина, добрый день, спасибо за отзыв. Вас уведомляли о том, что товар будет дороже, т.к. мы не оплачиваем доставку посылок суммой до 3000грн. Поэтому наценка за доставку была разбросана по заказу
15.08.2017
Юлия
Здравствуйте я сделала заказ в пятницу 11.08 мне в понедельник 14.08 звонили ну я не успела поднять трубку , звоню не могу дозвониться , как узнать когда отправка моего заказа ?

Юлия, сейчас ОЧЕНЬ большая нагрузка на менеджеров и склад. Заказов очень много и сейчас, да, действительно, к нам тяжело дозвониться. Звоните, любой свободный менеджер сможет вас проконсультировать
15.08.2017
Наталья Пузир
Уж очень захотелось написать отзыв о работе сайта.Сайт очень удобен в работе,удобно выбирать товар и составлять заказ.Очень приятные и вежливые менеджеры,особенно хочется отметить Юлю 159,всегда очень вежлива,внимательна к заказу,всегда на связи и как спасатель спешит помочь))Очень нравится,что заказы обрабатываются максимально быстро(хотя хотелось бы ,чтоб в августе работали и в субботу,уж очень жаркая пора торговли) и очень приятна доставка.Еще хочется отметить аккуратность упаковки товара и ответственность комплектовки,всегда приятно получать именно то,что заказал,а не как в Одессе закажешь одно,а упакуют совсем другое.Не могу промолчать и о ценах,которые очень приятны,а еще приятнее скидки(изначально,мне цены показались,для опта дороговато,но менеджер Юля 159 обьяснила,что скидка идет,когда я наберу сумму и удобно,что это все сразу же отображается на сайте)Хочется пожелать много хороших клиентов ,побольше продаж,успешной работы и развития.Очень приятно с Вами работать!!!!!!!!!
15.08.2017
инна матову
дуже дякую! !! замовляю другий рік на школу доньці дуже довольна оператори супер. допомогли із заявкою.
13.08.2017
Юлія
Замовлення вперше хвилювалася дуже,але менеджр 159 Юлія,допомогла із замовленням і розвіяла і всі сумніви .І дякую всій команді опт. канцелярія за оперативність.Дитині дуже все понравилось.Буду ще заказувати.
12.08.2017
евгения малай
заказ делала больше,чем на 1000 грн. остался осадок от покупки: мяч футбольный пришел не в сетке и без иглы, простые карандаши воняли плесенью, с грязью (похоже на плесень) и сложилось впечатление, вроде их специально обдирали/грызли. фото сразу после доставки отправлено через вайбер консультанту(по ее просьбе). посмотрели и забыли. жаль (я из чернигова). скорее всего вернусь в магазин из одессы

Евгения, спасибо за отзыв, укажите пожалуйста, с кем именно вы разговаривали по поводу некачественного товара. мы обязательно разберёмся и заменим товар.
12.08.2017
ОЛЬГА ОНИЩУК
як дізнатися чи відправили моє замовлення?

вся информация о ходе заказа отправляется на e-mail. Пожалуйста, проверьте его в личном кабинете. Информация отправляется
  1. в момент принятия заказа
  2. в момент отправки его на склад
  3. в момент окончания обработки на складе
  4. после отправки
Также можно позвонить по номерам на сайте и проконсультироваться, назвав номер заказа

08.08.2017
Наталія Калинович
Щиро вдячна за співпрацю! Надійний сайт!
08.08.2017
ФОП Хоптій Валентина Олександрівна м. Городня
Дякуємо інтернет-магазину ОПТ-Канцелярія м. Чернігів. Ваш товар вартий гарного використання із задоволенням покупці нашого магазину важають його достойним. Дякуємо ФОП Ольховик Дмитро Петрович за надання якісних послуг.
07.08.2017
Євгенія
Дуже дякую за увагу до мого замовлення. Лише у мене декілька зауважень. Замовлення я зробила 02.08 і домовилась на самовивіз на 04.08.Прибувши на місце призначення, виявилося що моє замовлення ще не виконали. Попросили почекати. Мені то неважко, але й неприємно. До того ж зошити на 48 аркушів,,предметна'' обложка не така як замовляла. А також я додатково перепитала чи будуть там зошити з алгебри, геометрії. На жаль отримала 4 біології ,4 географії, 4 фізики, 4 англійської. Взагалі враження не погане. Оскільки більше плюсів ніж мінусів, буду рекомендувати своїм друзям.

Евгения, спасибо за отзыв. Да, действительно, завод в этом году не удосужился сделать разнобой по предметной тетради. По поводу задержки, прошу прощения, мы стараемся, но нагрузка в некоторые дни оказывается выше наших возможностей.
06.08.2017
ЧЕПЕЛІВСЬКА НАТАЛІЯ
ДЯКУЮ ЗА НАЙВИЩУ ЯКІСТЬ ТОВАРУ!ДИТИНІ ВСЕ СПОДОБАЛОСЯ!ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ ОПЕРАТОРАМ ЗА ПРОФЕСІОНАЛІЗМ І ВВІЧЛИВІСТЬ.
05.08.2017
Марина Емец
Обслужили быстро. Сделала заказ 01.08, сегодня прищло письмо на эл.почту, что посылку отправили, только нет номера накладной. Как узнать номер накладной, чтобы можно было отследить посылку?

на почту придёт письмо с номером декларации
04.08.2017
Тетяна
Дякуємо за швидке і якісне обслуговування! Все супер! Замовляли вперше, але дуже задоволені. Дякуємо!
03.08.2017
Світлана
Добрий день. Я замовляла вперше і дуже задоволена . Особливо хочу відмітити роботу консультанта Юлії №159 , її професіоналізм та ввічливість . Приємно мати справу з вашим магазином , бажаю успіхів і процвітання . Дуже дякую!!!
01.08.2017
Оксана Гордиенко
Спасибо, всем работникам opt-k.  Чётко, оперативно , молодцы . Я первый раз заказывала и очень  довольна . Очень боялась что на фотографии одно , а в посылке окажется совсем другое . Но нет все заказанные товары получила как на фотографии СПАСОБО.))
01.08.2017
Віталій
Дякую за швидке та чесне обслуговування!  
31.07.2017
Неля Мельник
Дякую за швидкість .Мої діти раді  вашому  товару.Дякуємо що ви є.
30.07.2017
Людмила Шарабар
Юля №159- дуже гарний працівник!!!
27.07.2017
Людмила
Замовляла вперше,дуже переживала, бо на велику для мене суму. Чесні і дуже відповідальні!!!Дуже вдячна консультанту Юлії, рада з нею співпрацювати !Рекомендую всім замовляти товари в цій фірмі!!!
27.07.2017
Анастасія
Дуже дякую за вашу роботу. Весь товар якісний і прийшов вчасно. Важливо зазначити, що в деяких товарах не позначений малюнок і колір, при замовленні я вказала, щоб звернули увагу на те, що замовлення для дівчинки першокласниці. Відповідно і колір і малюнки були гарно підібрані. Дитина задоволена,а я тим більше)))))
25.07.2017
Татьяна Луговая
Заказываю на сайте уже не первый раз,всем очень довольна,ребята просто молодцы!!! Успеха вам в работе и ответственных покупателей!!!
22.07.2017
Катя
Замовляла вперше,дуже переживала бо на велику для мене суму,яку перекинула наперед,але даремно!!!Чесні і дуже відповідальні!!!Дуже вдячна за товар і за доставку до самого дому))) Буду замовляти завжди тому що ціни смішні,і не опт а можна багато чого купити вроздріб за оптову ціну! Дякую,бажаю вам всім хороших покупців і всього найкращого
20.07.2017
Алла
Добрий день.Скажіть будь-ласка , в нас склалась така обставина, ми у вас замовляли м"ячі для волейболу, і в покупця він на другий день розійшовсь по швах, на нього гарантія існує чи ні.Ми просто не можемо дати відповідь покувцю.Дякую.

Алла, здравствуйте. К сожалению, бывает брак, который мы не можем проверить при приёмке. Бракованный товар мы принимаем назад неограниченное кол-во времени. Мы можем заменить, оформить переплату или вернуть деньги за мяч.
20.07.2017
Мария Пасихова
Дуже подобається сайт! Замовляю кожен рік для дітей в школу, приходить швидко, консультанти працюю дуже гарно, допомогають у виборі і швидко відповідають на всі питання (Дякую Вам Оксана). Дуже хотілось попросити сайт розглянути вартість мінімального замовлення, якщо б було б 200 грн. то люди могли б замовляти частіше і докупляти, що забули, на протязі року, а не тільки перед школою.
14.07.2017
Мария Пасихова
Дуже подобається сайт! Замовляю кожен рік для дітей в школу, приходить швидко, консультанти працюю дуже гарно, допомогають у виборі і швидко відповідають на всі питання (Дякую Вам Оксана). Дуже хотілось попросити сайт розглянути вартість мінімального замовлення, якщо б було б 200 грн. то люди могли б замовляти частіше і докупляти, що забули, на протязі року, а не тільки перед школою.
14.07.2017
Петраш Елена
"Добрый день! Сегодня получила свой заказ. "Что ожидала то и получила...", все канцтовары, как на фото сайта, качество хорошее, работники идут на встречу своему клиенту. Я довольна своим заказом. Будем работать. Спасибо за работу.)))))))))))))))))"
13.07.2017
Проста Інна
Молодці!!! 4.07.2017 року замовила більше 30 пунктів товару, замовлення вже щойно отримала (06.07.2017). Мені ще й знижку зробили, хоч ціни й так приємно вразили! Все дуже якісне, я всім задоволена! Дякую! А всій команді процвітання та успіхів! Для сайту побажання: хотілося б, щоб можна було вибирати колір товару. Дякую, так тримати!
06.07.2017
Наталія Братців
Пишу, щоб насамперед вибачитись перед менеджером Альоною, що не змогла вчасно переказати гроші за замовлення і не відповіла на дзвінок, бо у мене виключився телефон. Я вже кілька разів замовляла на подібних сайтах, але щоб працювали так злагоджено і оперативно і все було б в наявності - таке зустріла вперше, тому навіть запідозрила у шахрайстві ( ще раз прошу вибачення). Товар ще не забрала, але вірю, що там все також дуже добре. Велике вам спасибі за вашу роботу!
23.06.2017
Юлія Вишнивецька
"Орієнтовна вартість доставки товару - 3-5% від суми замовлення" - не верьте этой записи. У меня вышло 14% (сумма заказа 500,05, сумма за доставку 70), т.к. доставка НП оказалась типа "двери-склад", о чем никто не предупреждает и на сайте этой информации нет! Также обратите внимание - оценивают посылку не на сумму заказа, а на меньшую сумму, в моем случае 300грн. Если недостача - непонятно к кому предъявлять претензии и на какую компенсацию рассчитывать(((( Не поняла я и для чего сделана возможность выбора обложки дневника - я выбрала с одной обложной, пришел с другой( , артикул у всех обложек одинаковый, так и напишите, что выбора обложки нет, но может прийти одна из... К самому товару претензий пока нет, визуально все целое.

Юлия, спасибо за ваш отзыв. Проверили информацию по вашему заказу.
  1. Доставка по вашему заказу была оформлена за ваш счёт, поэтому вышло 14%. Если доставку оплачиваем мы, но раскидываем стоимость на товар, то получается от 3 до 5%, т.к. мы имеем свои скидки на Новой Почте.
  2. Оцениваем посылку на 300 для того, чтоб сумма доставки для вас была меньше, т.к. от оценочной стоимости тоже зависит цена за доставку. 
  3. На упаковке, в которой вам пришёл товар написано, что необходимо остмотреть её и если есть повреждения - предъявить претензию новой почте, если нет и есть недостача - нам, у нас процесс сборки фиксируется на видео.
  4. Дневник вы заказывали Paris, выглядит он так. Если вам пришла другая, пожалуйста напишите на support@opt-k.net, мы разберёмся.

17.06.2017
Людмила
Замовляла 5 папок-реєстраторів рожевого кольору. Отримала 4 рожеві і одну червону. Дрібниця, але неприємно

Людмила, спасибо за отзыв. Ситуация решена с вами в телефонном режиме, ответственные за отгрузку на складе привлечены к ответственности, напомню, что лично вам подключена скидка на следующий заказ.

23.05.2017
Юлія
Вперше робила замовлення на вашому сайті. І не помилилась. Товар надійшов якісний. Все сподобалось. Дякуємо за оперативність, професіоналізм.
12.05.2017
Микола
Приємно здивували ціни,обслуговування та миттєва доставка.Дуже дякую Вам за відмінну роботу і якісні канцтовари.Буду рекомендувати всім своїм знайомим.
05.05.2017
Марина
Работаем около двух лет с ОПТ.Канцелярией,очень довольны!Постоянное расширение ассортимента,качественное обслуживание,быстрая доставка.Спасибо вам,за вашу работу
06.04.2017
сергей куклин
Отличный сайт заказывали штучные цветы консультант быстро оформила заказ,всё пришло в целости и отличном качестве.Советую всем этот интернет магазин
04.04.2017
оксана сушко
Дякую дуже. Задоволена вашою роботою. Все що пообіцяли - виконали
30.03.2017
Юлия Левковская
Спасибо за хорошую работу.Хороший ассортимент.Всем советую:)
23.03.2017
Катя
Ви молодці, так тримати! хороші ціни, великий асортимент, все оперативно, приємний персонал. Всім рекомендую
12.03.2017
Светлана
Большое Вам спасибо!Дважды заказывали на вашем сайте большой ассортимент товара,и что очень приятно,все что нам было необходимо,все предоставили!Отдельное спасибо менеджеру Алене.Очень внимательная девушка.С Вами приятно работать!
09.03.2017
Марина
Очень понравилось) Приятные цены, хороший выбор, вежливые менеджера) Единственное, хотелось бы увидеть у Вас Фоторамки, разных размеров и цветов)
03.03.2017
Ірина Тесленок
Дякуємо Вам за роботу! Для вчителів нашої школи ваш сайт просто знахідка! Замовляли вже декілька разів, всі залишилися задоволеними! Рекомендуюмо!
21.02.2017
Егор Опанасенко
Очень оперативно и качественно. Всем рекомендую.
14.02.2017
Юля Романец
Огромное спасибо, такого обслуживания я еще не получала. Доставили раньше чем ожидали. Товар весь в наличии.
06.02.2017
Евгения
С огромным удовольствием и от всего сердца поздравляю Вашу компанию и всех ее сотрудников со славным праздником — 5-летием со дня основания!
Хочу пожелать процветания и достичь немереных высот! Вдохновения в работе и улыбок в душе! Чтоб каждый день был наполнен позитивом и яркими красками!

Спасибо за поздравление, очень приятно, что вы о нас помните!
03.02.2017
олег афанасьев
Спасибо огромное за оперативность.Оксана быстро всё проверила .связалась со складом и быстро всё выслали.покупаю не первый раз-всё отлично!!!РЕКОМЕНДУЮ!!! А КОМПАНИИ И РАБОТНИКАМ УСПЕХА И ПРОЦВЕТАНИЯ!!!
28.01.2017
Ирина
Хороший ассортимент и приятные цены,Радует доставка в любой населенный пункт.Отправка на след.день,задержек нет,упаковывают аккуратно.Менеджер всегда подскажет в выборе,каждый раз много новинок.РЕКОМЕНДУЮ
25.01.2017
Василий Григорьевич
отличная оперативность, спасибо за работу.
23.01.2017
Олена
Дякую за співпрацю
06.01.2017
Елена
Сделала заказ здесь впервые. Перезвонили на следующий день. В наличии оказалось всё что заказывала. Отправили на следующий день после оплаты. Посылочка очень порадовала, качество карандашей. фломастеров, альбомы, раскраски и т.д всё суперское. Детки получили на Новый Год отличный подарок, всё яркое и красочное. Спасибо огромное за вашу быструю работу и большой ассортимент канц.товаров! Буду и дальше здесь заказывать!
03.01.2017
Лариса Кушнір
Замовляю канцелярію для школи і роботи тільки на цьому сайті. Дуже задоволена оперативністю та якістю. Привітні та професійні співробітники. Дякую за роботу.  
31.12.2016
Людмила
Спасибо Вам за вашу работу, очень довольна вашей работой. только хотелось что бы у вас был большой асортимент игрушек и развивающих материалов для детей
И Вам спасибо за сотрудничество с нами! Мы будем стараться увеличить наш ассортимент

25.12.2016
николай
все быстро ,четко,оперативно. Спасибо
09.12.2016
Тетяна Степанівна
Дуже хочу, щоб мій відгук прочитав керівник цього закладу. Мої заявки приймає Олександр №9. Я в захваті від цієї людини. Олександр такий чемний, ввічливий, розумний, комунікабельний, професіонал своєї справи. І працюю я з вашим закладом тільки завдяки йому. А замовляю я вам не дуже часто, так як у вас дуже малий асортимент іграшок.

Татьяна Степановна, благодарю вас за ваше мнение о нас. Александр действительно грамотный, профессиональный и коммуникабельный человек. Я лично дорожу рабочими отношениями с ним. Над ассортиментом игрушек мы работаем. Вопрос неоднократно поднимался на рабочих собраниях руководителей отделов, работа ведётся.


16.11.2016
Ірина
Замовлення прийшло на другий день. Ціни приємно радують. Якість хороша. Обслуговування на вищому рівні, консультанти дуже вічливі. Дякую за вашу роботу.
11.11.2016
Валентина
Ваш сайт нашла случайно в интернете,сделала заказ и не ошиблась!!!Цены очень доступные,работаете оперативно,все заказанные товары получила!Большое Вам спасибо,буду рекомендовать Вас своим друзьям и знакомым!!!
27.10.2016
Светлана Лубашева
Я очень довольна.Работают оперативно .Буду еще заказывать на этом сайте. Рекомендую.
26.09.2016
Таміла Лучко
Дякую девушці Альоні посилку получили усім довольні.
05.09.2016
Любовь Пищелка
Дякую, команді, за замовлення, приємно працювати з професіоналами. Всі діти задоволені.
01.09.2016
Людмила Тризно
Спасибо огромное за Вашу работу. Сегодня получила канцтовары, все очень понравилось. Отдельное спасибо за быстрое обслуживание, благодаря Вам успели к 1 сентября))
31.08.2016
Наталья Ворончихина
Спасибо, все что заказывали пришло
Здравствуйте! И Вам спасибо за заказ. Будем рады сотрудничеству снова.

23.08.2016
Боклаг Анна
Вчера получила свой заказ для дочек. Очень все понравилось. Канцтовары качественные и красочные и посылку ждали сравнительно не долго! При надобности буду еще обращаться к вам в магазинчик!!!!!Спасибо!!!
21.08.2016
віталій
скажіть на суму 200 грн можна замовити чи ні ??
Здравствуйте! Для оформления заказа на сайте по оптовым ценам, минимальный заказ должен быть 500грн. Вы также можете сделать совместный заказ со знакомыми или соседями, чтоб получилась эта сумма.



21.08.2016
Ірина Заровна
Добрий день! Заказ отримали сьогодні ! Дуже задоволені !!! Гарна канцелярія і чудовий рюкзак , дитина у захваті! Дякуємо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.08.2016
Алеся
Сегодня получила свой заказ (канцелярию), качеством которого осталась довольна. Заказала перед этим на другом сайте, но там по причине их загруженности мне отказали в скорой отправке, а товар мне нужно было получить буквально в течении 2 дней. Поэтому я быстренько обратилась в компанию http://opt-k.net. Очень благодарна менеджеру за быстрый прием и сборку заказа, грамотную консультацию по нескольким позициям. Вечером заказала - утром мне отправили. Что еще порадовало, так это подробная характеристика товара в накладной. Все оперативно, идут на уступки клиентов. Побольше Вам заказов от благодарных клиентов!
19.08.2016
марія.
отримала сьогодні посилку.задоволена дуже.
09.08.2016
Наталія
Одне єдине чого не знайшла це як собі скачати накладну.
Здравствуйте!Если Вам нужна накладная то есть два варианта ее получить - это зайти на Вашу почту и там будет перечень того, что Вы заказывали либо же обратиться к Вашему персональному менеджеру и он с радостью Вам ее предоставит.
08.08.2016
Світлана
Отримала сьогодні посилочку. Дуже вдячна за вашу роботу і турботу.  Замовля вперше  канцтовари і все чудово. Замовлення вчасно. Большое спасибо!
06.08.2016
Ольга
Здравствуйте скажите пожалуйста у вас ещё будет завоз товара в августе или это уже что на сайте всё?
Здравствуйте, Ольга! Конечно будет обновление товара, смотрите новый товар на сайте.
06.08.2016
Аліна
Як можна домовитися про спосіб оплати? Чи дзвонитиме консультант на вказаний номер телефону для з`ясування подробиць та підтвердження замовлення?

Здравствуйте, Алина! После оформления заказа, Вам обязательно перезванивает наш менеджер на указанный Вами телефон и согласовывает все детали либо при желании Вы можете сами связаться с нами по телефонах, указанных на сайте.
02.08.2016
Аліна
Не можу замовити зошити на 12 аркушів в клітинку. Пишуть, що товар додано до кошика, але там його немає. Що робити у такій ситуації?
Здравствуйте, Алина! Обратитесь, пожалуйста, по любому из номеров 063-836-46-66, 099-537-51-59, 097-330-34-12, 0462-93-81-63 и мы Вам с радостью поможем в решении этой проблемы либо же оставьте свой контактный номер и мы свяжемся с Вами.

01.08.2016
Наташа
Добрый день. Не первый раз покупаю в этом магазине довольна и качеством, и обслуживанием. В разделе ручек не могли бы Вы указывать если на ручке резиночка на картинке видно, а если нет фото то сложновато. Большое спасибо!
Здравствуйте, Наталья! В некоторых позициях указано, что "с гриппом", но мы постараемся сделать это уточнение во всех позициях. Спасибо, что помогаете нам стать лучше!

01.08.2016
Ольга Кузнецова
Спасибо огромное за качественное обслуживание менеджеру Александру. Очень приятно работать с такими людьми.
30.07.2016
Ирина
Спасибо большое за быстрое обслуживание!Практически все приобрела для первого класса здесь!Рюкзак очень понравился!
29.07.2016
Надежда
Спасибо огромное за качественное обслуживание! Практически все, что было нужно приобрести для первого класса было взято тут, от рюкзака до стирашки :) Процветания Вам и благодарных покупателей!
24.07.2016
Наталія
Дякую за швидке та чесне обслуговування!
Ціни-просто шара ! Консультант Аня все пояснює,чемна та ввічлива!
Усі побажання були враховані.
Приємно співпрацювати із такими людьми.
Буду рекомендувати друзям і знайомим!
16.07.2016
Тетяна
Дуже вдячна за вашу роботу і турботу.Замовляю дуже часто канцтовари і все чудово.Замовлення вчасно.А зараз як оновили сайт стало ще краще .Приємно із такими людьми працювати.
08.07.2016
Лілія Чайкіна
Ваш сайт нашла случайно в интернете,сделала заказ и не ошиблась!!!Цены очень доступные,работаете оперативно,все заказаные товары получила!Большое Вам спасибо,буду рекомендовать Вас своим друзьям и знакомым!!!
24.06.2016
Юлия
БЫСТРО. ЧЁТКО. НАДЁЖНО.    Всегда БЫСТРО менеджер обрабатывает заявку,учитывая все пожелания. Всегда ЧЁТКО и точно работает упаковка комплектуя заказ. Всегда НАДЁЖНО -знаю, что мой заказ придёт,когда оплату провожу на карту ПриватБанка.              Спасибо!
22.06.2016
Мария
Благодарим opt-k за оказаную помощь ЦСПРД. С вашей помощью детский досуг интересней и разнообразней, что особенно актуально в период каникул. Спасибо))
16.06.2016
Дрозд Степан
Всегда оперативно обрабатывают и отправляют заказы. После того как обновили сайт, стало ещё удобнее и быстрее работать. Работаю уже с ними 3 года. Рекомендую.
13.06.2016
галина
дуже дякую за вашу турботу.Замовляю канцтовари багато раз і все дуже чудово.Все присилають те що я прошу,адже замовляю для дівчаток.
05.06.2016
Григорий Павлович
Дизайн стал веселее и дерево удобней. Мне нравится.
02.06.2016
Додати відгук
Оцініть магазин:
В порівнянні (0)


Залишити знижку -7%Перерахувати